Mcculloch cs 35 review

Niva mea nu mai are compresie pe cindrul 3. Am oservat ca atunci cand motorul e rece pare sa functioneze, dar. Cine stie valorile de compresie este rugat sa posteze. Motorul era cald rulase cca minute (distanta dintre mine si atelierul lui Kuskru) 2. Mazda SKYACTIV-X este primul motor comercial pe benzină din lume care folosește aprinderea prin compresie , în interiorul său amestecul de aer și.


Sunt de o luna posesor al unui Ford Focus Break,1cp, benzina ,1.

Doar că îl interesează STAREA compresiei motorului ! Aceasta este valabil, in mod egal, atat la motoarele pe benzina cat si la cele pe motorina. La motorul invechit presiunea la compresie scade inevitabil. La Matiz valorile masuratorilor ar trebui sa se situeze intre: 11.


La benzina o cursa lunga da un cuplu mare dar o putere mai mica. PS: Ai o supapa in plus la motor de ai scris 17V? Manca uleiul ca si benzina , mai exact un schimb de ulei la luni.


Engine temperature: medium Engine Milleage: 264.

Am verificat presiunea in timpul compresiei pentru motorul meu. Rezultatul e mai mult decat. Nedumerirea mea ar fi, de ce la ambele motoare am valori aproape identice. Cred ca presiune benzina e in ordine,masina merge bine,dar, . Cumpara test compresie online pe eMAG. Nu stiu exact ce raport teoretic de compresie are motorul tau, . Nu exista o valoare fixa pentru benzina sau motorina, si nici nu trebuie sa fie identica cu raportul de compresie , fiecare motor are valori specifice, apoi trebuie.


Un motor pe benzina sanatos trebuie sa aiba o compresie de peste bari. Pret manopera reglaje combustie motor , test compresie cilindri motor , timp (ore). Control compresie cilindri motor ( atmosfere la benzina ), 30. Compresograful indica valoarea in bari a presiunii la sfarsitul compresiei , . Diferente intre testerele de compresie la diesel si la benzina care sunt?


Se poate face si altfel: la rece . Segmenții de etanșare sau de compresie asigură etanșeitatea totală a interstițiului. La motoarele în doi timpi, pe benzină , se montează, de regulă, numai 2. Gasesti aici, dupa codul de motor , valoarea compresiei cand masina a. N am sesizat inca,dar consuma benzina.

Infiniti spune ca acest motor pe benzina poate avea un raport de compresie. Intre aceste valori , in functie de sarcina, motorul poate adapta . Testerul functioneaza pe toate motoarele care au diametrul bujiilor de sau mm. Gradul de compresie al motorului - acesta este raportul dintre volumul total al volumului camerei. Presiunea maxima masurata este de bari.


Creșterea raportului de compresie pentru motoarele pe benzină este limitată datorită. Este raportul de compresie este o valoare constantă?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla