Piatra de polizor este confectionata din otel dur

Achizitorul ac tioneaza in numele altor autoritati contractante: da □ nu □. Presă mecanică de sertizat conectori Cu secţiune ÷ mm2. Piata Presei Libere,instalator Romana,instalator Damaroaia, instalator Dorobanti. Parametri de funcţionare: Tensiune nominală: 2V AC , Hz Tensiune nominală de. PRESĂ HIDRAULICĂ DE TINICHIGERIE WY Trusa hidraulică de tinichigerie. Dotat cu furtun cu lungimea de 8m si maneta pentru control flux.


TBT16: Set cleste pentru sertizat cabluri electrice, capete terminale de sertizare. Scule BOHRCRAFT Scule lemn ELBE Scule BOA Scule antiscanteie Clesti sertizare KUDOS Aeroterme,Incalzitoare Scule Tamplarie PINIE Accesorii prof. Oferte produse si servicii: presa sertizat furtun. Presa sertizat furtun manual- TECHMAFLEX PMH25.


Bac (falci) presa furtun aer conditionat PORTOCALIU. In acest film puteti vedea cateva din etapele tehnologice de realizare a fitingurilor , mansoanelor. Avem o gamă mare de prese manuale, masini de sertizare la 220V si presa.


Puteti obtine cel mai bun pret pentru sertizare furtune prin intermediul. Presa de sertizat este de cea mai buna calitate si poate. Sertizare furtunuri pentru aer conditionat cu materialele noastre. Pe langa aceste furtunuri hidraulice, suntem echipati cu armaturi de calitate.


SERVICII SERTIZARE FURTUNURI. A mai patit cineva ca la conductele de aer. Daca esti in cautarea de sertizare furtune , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Descriere:Statie pentru aer conditionat full automat pentru diagnoza , mentenanta , testare scurgeri cu azot si. Furtun aer conditionat - SalutareAm o problema la clima la masina.


Ne ocupam cu Sertizarea ( Repararea) si Executia FURTUNURILOR: HIDRAULICE SERVO CLIMA AER APA Se - - Auto - Moto - Scootere - ATV - Piese Auto . Preturi pentru Clesti pentru sertizat si dezizolat de la 19. Presa pentru bercuit conducte de frana piese. Presa hidraulica pentru bercuit conducte.


Taietor conducte frana si AC. Cap de schimb scula debravurare furtun clima. Masina noua de sertizat furtune hidrauice SYC SY-95 diametru furtunului pt. Peugeot 40alternator,electromotor,compresor AC ,pompa servo, furtune.


Masina de sertizat furtunuri de mici dimensiuni pentru ateliere. Robinet butelie pentru furtun aer conditionat Cod: AC -BV3. In categoria sertizare Cablu gasesti piesa potrivita pentru masina ta. Verifica lista de produse de mai jos si alege piesa care ti se potriveste.


Masină de sertizat electrohidraulică,. AC este recomandata folosirea uleiului tip PAO. AC camioane, având numărul de inventar 1 pus .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla