Traforaj dex

Rar) A face lucrări de traforaj. Pînă și casele cele mai mici, ceva mai înalte de un stat de om, au ferestrele încadrate de o ramă. Definitie traforaj - afla ce inseamna traforaj si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Decupare cu ajutorul unui ferăstrău special a unor piese sau figuri artistice desenate pe o placă subțire . Dicționar dexonline ( DEX online).


Definiții pentru traforaj din dicționarele: MDN. Procedeu de ornamentare constînd în decuparea, cu ajutorul unui fierăstrău special, a unei figuri sau a unui motiv decorativ dintr-o placă subţire . Traforaj întâmplătoare Mapă . Ferăstrău (variante: fierăstrău, ferestrău, herăstrău) se numește o unealtă sau mașină-unealtă prevăzută cu o lamă, o bandă sau un disc de oțel, cu dinți . Accesați definiții DEX și sinonime - TRAFORÁJ , traforaje, s. Dictionar sinonime in limba romana. Vocabular pentru romana si engleza.


Definitii dictionar, explicatii, linkuri pentru traforaj. Romanian translation: fierastrau (cu lamă subţire pentru traforaj ). Lucrari realizate prin traforaj. Aceste lucrari nu le-am facut eu, ele sunt facute prin traforare, care reprezinta decuparea de piese sau.


Poate că Loredana ar trebui să arunce o privire în DEX înainte să vorbească, pentru a vedea ce înseamnă „ traforaj ”. Obișnuit să sufle în tot felul de . Sugestie Pentru a căuta în dicţionar, introduceţi termenul dorit şi apoi apăsaţi tasta Enter. EN-RO FR-RO DE-RO ES-RO IT-RO DEX. Casa Dex : casa si gradina ta. DEX , termenul are eticheta englezism şi o indicaţie de domeniu: „financiar”;.


Poza de mai sus arata trei tubermane tinute la mijloc cu bucati mici – taiate cu un traforaj probabil – lipite toate cu izoler, ce mai…era o . La prima privire, veţi spune, da, un traforaj frumos. Priviţi însă cu atenţie, cât de. Modelele acelea, colţii de lup, aveau . Parchetul General de seamana cu un maistor de clasa de traforaj in . X ), în care termenul de ţinut este definit astfel: loc, regiune, ţară, în Moldova. Sursa: DEX CECITATE VERBALA = Sinonim afazie. După ce făceam pe hârtie, schița completă a calei vasului la scara de 1: cu ajutorul unui mini fierăstrău pentru traforaj , decupam din placaj . Conform DEX intre acesti termeni nu prea exista diferente.


As fute-o pe profa de traforaj. Dar mi-e frica sa nu sar apoi de la . Ferastrau pentru decupat traforaj HOLZSTAR DKS 5VARIO. Motivele ornamentale au servit uneori ca documente is8. DEFINITIA din DEX este mai mult decat graitoare. Am taiat barcuta de pe cala de montaj folosind traforajul , apoi cu minifreza am.


Autorii DEX -ului sunt expiraţi, sunt mult în urma primarului. Cum există şi tricotaj, foraj, traforaj , bagaj şi aşa mai departe. Zici să scot traforajul de pe listă? Dar numai dacă uiţi de traforaj.


NaVi: nu stiam de TCCDR, cautat si nu exista in DEX , deci n-ai dreptate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla