Furtun pompieri 50m

Termice - Electrice - Sanitare Sanitare. Bucuresti, Sectorul Azi 13:44 . Confectionat din material textil cu strat interior din . Furtun PSI (Diam.- 50mm ) Bar. Dimensiuni disponibile, max.


Are lungime de 2xm si poate fi folosit pentru . Vand furtun pompieri fara capete ideal pentru irigat sau alte domeni. KIT 100M Aripa de ploaie 50MM cu mini aspersoare 1” R=5M. Pompa apa cu tocator plus furtun pompieri m. Vino la Magazinul de Piese si profita de cele mai avantaj. Lungime : 50m straturi, incluzand o armatura (tip plasa) din poliester de calitate, flexibilitate si rezistenta. Utilizat in principal pentru refularea si . Racord toli pentru conectare furtun aspersor la furtun pompieri.


Filetul exterior are 50mm , celalt capat cu inel are diametru de 49mm. Set cuple toli pentru furtun PSI motopompe. Disponibil in magazinul Alege magazinul. Rola furtun tip B cu racorduri legate bar (20ml).


Se pot achizitiona optional urmatoarele : - furtun pompieri de 20m cu racorduri la ambele capete, . Hidranții interiori sunt dotați cu racorduri pentru furtun și cu țevi de. Lungime colac: 1m ( m pentru diametrele si 25) . Foarte rezistent, flexibil si usor de curatat, cu o excelenta rezistenta la rasuciri. Hidrant suprateran neretezabil fonta DN. Reductie aripa de ploaie, x 50mm Reductia aripa de ploaie, x 50mm , se foloseste in gene.


SUBTERAN Stingatoare si accesorii psi - distribuitor hidranti, furtune - accesorii psi. Hidranţii de incendiu interiori se echipează cu furtun uri semirigide. Pentru hidrantul interior de incendiu echipat cu furtun semirigi tamburul trebuie dotat cu doua flanse. Pompierii nemţeni: reguli pentru sărbători.


Kit furtun pompieri cu racorduri de 2. Bariera optica de fum conventionala Cofem DLR50Z acoperire 50m. Pompa completa motopompa tip HONDA Ax filet Pompa este compatibila cu motopompele HONDA si este echipata inclusiv cu presetupa. Vezi produsul Cabinet furtun incendiu Cofem CR3PCI in magazinul vonmag. Carucior tambur pentru furtun de gradina m.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla