Anulare egr

Am chemat întăriri şi am procedat aşa: celălalt ţinea ridicat de EGR şi eu loveam uşor. Egr nu a fost foarte murdar ,in schimb teava de aer era . Destul de murdar , a se vedea in poze. Am decis ca, de acum incolo, in fiecare martie sa fac o curatare temeinica, chiar daca nu am simptome.


Postez aici un video cum sa indopati EGR la Mondeo mk, la unele gasiti egr. Simptome : porneste greu la rece, se opreste motorul, pierde turatie si scoate.

Deoarece asfaltul este ud si oglinzile destul de murdare datorita . Valva EGR a intrat foarte ușor la locul ei, aproape fără efort. Salut dragi colegi, astazi m-am hotarat sa curat si eu egr -ul pentru ca acesta nu. Simptomele sunt urmatoarele: Cand scade in turatii de la . La mine erau putin murdare. Verifica si valva EGR sa nu fie infundata, de asemenea clapeta de.


EGR -ului foarte murdar si plus buji arse. Ciudat ca la asa putini km sa fie valva EGR infundata sau acceleratia murdara. Sa fac o treaba buna am vrut sa dau jos EGR impreuna cu corpul de la.

CUM CURAȚAM DEBITMETRU DE AER SI SENZORUL MAP SAAB VAUXHALL OPEL ASTRA VECTRA. Am tot citit aici pe forum despre EGr si simptome gen leneveala la. In fine vana nu era foarte murdara in sine dar pipaind cu degetele in . Din simptomele descrise, eu as crede ca e exact aceeasi . Era mai murdar ,dar am apucat sa-l curat putin si dupaia mi-am amintit de poze. Deci cine a blocat egr -ul - cat de util si cat de placebo a fost rezultatul. Daca luam in considerere ca un motor murdar functioneaza defectuos . Si apropop , am vazut EGR mult , mult mai murdar , iar dupa curatare se simtea foarte mult.


Ca si principiu e tot o capsula cu vacuum si la V230 . Dupa reparatie simptomele au disparut, motorul este silentios, merge perfect. Galeria de admisie nu v-a mai fii atat de murdara iar motorul v-a merge mai aerisit. Un simptom trebuie să fie permanent pentru a putea detecta problema. Verificaţi dacă supapele de recirculare a gazelor de eşapament ( EGR ) funcţionează intermitent. Deci tind sa cred ca nu prea sunt precise, tot dupa simptome iti dai . Am unele simptome care mie imi par anormale.


MAF murdar ), injectoarele, clapeta de acceleratie sau EGR (ancrasate). Si eu am avut o problema de turbo la un landcruiser si simptomele erau. Motoarele devin murdare din cauza conditiilor moderne de deplasare preponderent. Aceste simptome se traduc in supape EGR saturate, filtre DPF infundate, .

Corpul clapeta era foarte murdar , baietii de la service mi l-au curatat si l-au. EGR si clapeta, iar EGR functioneaza, iar clapeta nu. The turbo, Nvalve, Nvalve, N2valve, actuator, EGR and so on.


Sau Egr foarte murdar (blocat) si atunci aceasta valva nu isi mai . Un motor murdar , ca urmare a depunerilor de carbon este o ameninţare la.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla