Reparatii tensiometre targoviste

Prin actiunea mecanica a periei rotative spuma activa intra in profunzime si fara a . Perie cu turbina rotativa (recomandat pentru posesorii de animale). Poate fi folosita pe orice suprafata si este foarte eficienta pentru mochete si covoare. Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se freaca. Samponarea se face folosind o masina rotativa cu perii din plastic de doua dimensiuni .

KIRBY are la baza o perie rotativa care in acelasi timp perie, bate si extrage din covor firele de par, nisipul,praful sau . Curatare, spalare si igienizare mochete. Aspirarea se face cu ajutorul unei perii tari, cu care se freaca mocheta. Cum sa prelungesti viata mochetei profesionale - informatii utile.


Spalare umeda cu monoperia, cand mocheta este intens curatata cu peria rotativa speciala iar apoi si se extrage apa murdara rezultata si se clateste cu ajutorul . Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Perie mare rotativa Karcher cu prelungitor.

Perie rotativă Karcher profesională cu maner NOU. Aspirator cu perii rotative pentru pardoseala si mocheta Lindhaus. Pentru mochete foarte murdare mi se pare foarte utila o perie rotativa , . Un aparat echipat cu o perie rotativa cu par din plastic care curata mocheta prin forta centrifuga echipat cu un rezervor in care se adauga . Aspirator de covor cu perie cu o latime de lucru de 3mm, cuplaj patentat cu forta. Datorită reglării înalțimii, peria rotativă poate fi reglată la orice înălțime a. Studiu de caz pe o mocheta densa, cu fir gros, patata cu vin rosu.


Caracteristici tehnice: Aspiratoare profesionale pentru mocheta , concepute pentru. Masina profesionala de spalat mocheta sau tapiteria Vax - Anuntul. Produsul pe care il ravneai. Spalare si curatare mocheta cu sistem profesional inovativ,eliminare pete si.


Sharon-Brush este o masina de spalat in system injectie-extractie cu perie rotativa destinata curateniei profesionale in spatii mici si medii protejate atat cu . Firele lungi fac posibilă unirea a două covoare într-unul singur. Talpa turbo cu perie rotativa cu latimea de 2mm pentru aspirarea mochetelor. Vând aspirator aproape nou folosit ft puțin ideal de curățat in Mașină mocheta sau canapele are perie rotativa ideal .

Informatii despre Perie covor role TP 103. MATURA ROTATIVA VAZUTA LA TV HURRICANE SPIN BROOM,CURATENIE LUNA, Maturi manuale. Ghid cu recomandari de curatare, intretinere si protectie MOCHETA. Folosim produse profesionale si echipamente deultima.


Executam lucrari de spalare si curatare a mochetei , tapiteriei canapelelor,. Indicatorul luminos de performanță al periei rotative. Peria tubulara rotativa indeparteaza murdaria. Marime perie rotativa cilindrica 2mm.


Kit mocheta -parchet pentru SPRINTER si CRYSTAL 6. Spuma uscata, detergent de spalat covoare si mocheta iCapsol RM 768. Aspiratia murdaria incapsulata cu un aspirator cu perie rotativa de covor . Periile rotative cilindrice curata eficient. Trei butoane de control: pentru perie, pentru spalare si pentru uscare. Cu tambur pentru mocheta in loc de cel de . Batut electric, aspirat, periat par, scos pete, spalat injectie extractie, spalat perie rotativa , frecat clasic, clatit, extras apa si .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla