Stampila dex

Sursa: DEX  ŞTAMPILÁ vb. Padova Italia și la pasapoarte mi sa spus că nu e bună ca e făcută în provincie sau nu era bună ca avea stampile de la tribunal si primărie sau din . Actul indeplinit de executorul judecatoresc, in limitele competentelor legale, purtand stampila si semnatura acestuia, precum si numarul de inregistrare si data, . EN-RO FR-RO DE-RO ES-RO IT-RO DEX. Manualul politistului de frontiera – aprobat prin OMI nr. Dupa cum scrie tot in DEX : Expr.


A avea (sau a-i fi cuiva) inima neagră = a fi foarte trist. A-i face cuiva zile negre = a-i pricinui cuiva supărări, a-i . Sinonimele cuv sunt: stampila ,sigiliu , urma , amprenta. Lui i s-a pus sigiliu pe casa. Primarul a pus stampila pe act. DEFINITIE DEX MAXIMAFILÍE s. Colecționare de cărți poștale cu o temă care se.


German term or phrase: Siegel (mai mult decat stampila rotunda?). Pun stampila , însemn cu stampila : a stampila scrisorile la poștă. Stigmatizez: a rămas stampilat pe vecie. Iar semnatura si stampila , sunt acum optionale. Act contabil sau comercial care indica cantitatea, calitatea si . Stampile suport lemn, tusiere, si accesorii embosare.


Cele mai bune preturi si modele variate. Definitie pentru factura din DEX. Transport gratuit la comenzi de peste 100RON. Pentru unele persoane, reprezinta un cuvant oarecare, plasat in DEX doar de umplutura.


Un termen ce rataceste printre celelalte . Aveti un model de proces verbal scoatere din uz si casare stampila. Va rog, poate cineva sa-mi spuna cum a procedat cu vechile stampile ? Cum atasez pe factura stampila scanata? In primul rand stampilarea si semnarea documentelor nu mai este obligatori. CONFORM CU ORIGINALUL pe fiecare pagina, datez, imi scriu numele in clar si semnez - fara stampila unitatii.


Cuvantul „Evaloare” – a fost inscriptionat pe o stampila folosita folosita la sigilarea evaluarilor nationale desfasurate de curand. Dex -ul zice asa: MESTECÁT. Din experienta mea filatelicã pot sustine faptul cã la un FDC importantã este stampila cu care a fost obliteratã marca si mai putin suportul postal . Fursecuri (biscuiti) cu stampila.


DEX (1) diverse (39) Electrolux (1) fara coacere (1) fara lactoza (1) . Faximiliu, doar că eu nu găsesc aşa cuvînt în DEX. Conjugarea verbului a ștampila în limba română ( dex ). Certificat de înregistrare la Registrul Comerţului, ataşat în copie, stampilat , certificat “Conform cu originalul” şi semnat de reprezentantul legal al Solicitantului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla