Tahometru digital cu laser

Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Tahometru portabil pentru fără contact, a turației. Datorită ghidării prin laser , puteţi măsura extrem de precis obiectele aflate în mișcare de rotație, chiar şi la. Fi primul care ne trimite o întrebare despre produs Turometru LASER.


Pentru a efectua masurarea . UNI-T UT3este un tahometru optic ( laser si fotodioda) cu afisaj digital , util in determinarea cu usurinta a vitezei motoarelor, ventilatoarelor, arborilor, etc.

Un tahometru digital afișează pe ecran datele măsurate în cifre. Reflectarea unui LED sau a unui fascicul de lumină laser. Acest tahometru digital cu indicator pointer încorporat și afișaj LCD digital de 5. Tehnica CPU, tehnica fotoelectrică și tehnica de joncțiune cu laser pentru un. Masurare turatii cu laser : - 99. Folosind indicatorul laser se pot măsura (fără contact) foarte precis piese . Utilizeaza tehnologia prin infrarosu.


Livrat in valiza de plastic.

RPM - vânzarea produselor din catalogul original chinez la prețuri scăzute. LED poate fi utilizat ca un tahometru stroboscopic pentru a măsura viteza, înlocuind utilizarea unui tahometru cu laser. Vanzari si service scule, utilaje si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, generatoare curent, scule prelucrare lemn, metale, ceramica.


Modul de non contact este usor de utilizat si incorporeaza un laser ce ofera acuratete la o . Telemetru digital cu laser , Bosch PLR C. Tester de tensiune universal. Termometru digital cu laser. Dispozitiv digital pentru măsurarea stratului . DATE TEHNICE Afisaj digital.


Produsul pe care il ravneai. Rating: Nu a fost evaluat înc? Pret: Modificator de variante de.


Acest turometru cu laser este unul dintre cele mai bune . Punctul măsurat este afişat pe obiect printr-un marcaj laser. Digital hand tachometers optical. V, Baterii AAA Greutate: 1g.


Turometru digital cu masurare foto-electronica a turatiei motoarelor.

MD8Indicator digital de umiditate a lemnului cu pini Introducere: Ecran digital LCD de. Maurare turatii cu laser : - 99. TUROMETRU LASER VOLTCRAFT DT-10L - German Read more about laser , aparatul,. Astfel am realizat sonerii muzicale, alarma cu fascicul Laser , comanda la.


Acest proiect l-am realizat avand nevoie de un tahometru atunci cand bobinam. Parc Auto situat in Bucuresti.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla