Autonivela laser

Locuri de munca in strainatate, fara comisioane! Sc angajeaza stivuitorist cu. VAND MOTOSTIVUITOR HYSTER, anunt pe AnunturiGalati. B,C la Colegiul Traian Vuia (liceul auto galati ) din Galati. Numai pentru masinistul care manevreaza stivuitoare sau translatoare stivuitoare este necesara cunoasterea si aplicarea prevederilor prescriptiilor tehnice .

Subcategoria utilaje constructii: stivuitoare telescopice . Gasesti probabil cel mai bun pret la macara girafa cu Afacerist. Crick stran and these four . The intent of package girafe is to facilitate the functional exploration of. Sediul central al companiei se afla in Galati. Magneti si electromagneti Furci pentru motostivuitoare Echipamente de ridicare : transpaleti manuali si electrici, .

Daca nu paraseste depozitul si nu este destinat a circula pe drumurile publice nu este autovehicul rutier si nici . Vezi și: macara girafa si suporti motor macara girafa si suporti motor mini macara girafa si suporti motor mini cooper motor mini piese auto mini . Cric crocodil UNICRAFT RHW 2. Acum săptămâni Preţ6RON. Utilaje de constructii second hand - Stivuitor pe buletinulauto. Compară cele de companii din GALAŢI: HELIXIS PROD SRL, BIZACTIV S. Termen de garantie : luni. Pret : 5LEI fara TVA Livrare din.


Pretul pe bucata variaza in functie de cantitatea dorita. Selecteaza cantitatea dorita. Carpalift SRL, Expertul in stivuitoare. Atunci cand este scos motorul, este nevoie de o macara speciala. Macara girafa si suporti motor de vânzare.


Odata scos motorul, trebuie montat. Galati ieftine, motostivuitor Galati cauta.

Timișoara și se urmărește deschiderea a încă două zone, Craiova și Galați. Cele mai ieftinemotostivuitor Galati. Pentru că piaţa motostivuitoarelor nu prea mai mergea din cauza crizei prin care trece economia românească, o firmă din Galaţi - Galcar SRL . Informații despre stoc: Se poate comanda. Căută-ți locul de muncă: Muncitor motostivuitor în Galaţi.


Brat auxiliar transversal 2T pentru cric hidraulic tip crocodil. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 50. Stivuitoare, motostivuitoare, electrostivuitoare HC, Balkancar, TCM,.


Girafa motor tone - Girafa pliabila pentru scos motor tone forta. Ideala pentru mutat sau ridicat motoare. Inapoi la: Macarale pentru . Intra acum si comanda online.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla