Pret contor apa rece dn 15

CONTOR APA RECE MNK-FL, CLASA B, CU FLANSA, Q. Producator: ZENNER Garantie ani. Clasa metrologica: B Verificate . Pot fi folosite contoarele de apa calda la circuitele de apa rece dar nu si. Contor monojet cu cadran uscat. Pret : 7lei TVA inclus ( 6lei fara TVA ) . Oferte si preturi apometre de apa , apometru de apa calda sau rece. Intra sa vezi cele mai bune preturi la apometre si contoare de apa pe Kalorifere.


Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate fara preaviz sau pot . Termice - Electrice - Sanitare Sanitare. Vand contor apa Zenner DN 32 . Livrare prompta in toata tara. In pret sunt incluse :setul de racorduri,buletinul de metrologie. Apometru apa rece Zenner ETK cls.


Preturile includ verificarea metrologica initiala CEE si racordurile. Potrivit pentru, Pentru apa rece pana la 30°C. Flodis este un contor cu turbină, monojet, pentru măsurarea. Curba tipică de pierdere de presiune, pentru gama Flodis. Răcire şi instalaţii Alimentare apă Filtre apă.


In online magazinul SUPRATEN. Dnşi Dn2 cu diverse lungimi constructive, contorul se poate. Oferte de pret avantajoase pentru Oferte, preturi , modele. Diferenta de apa nu apare numai din diferenta de clasa de precizie a. Restul de proprietari aveau toti contoare cu clasa de precizie C si erati . GB of storage, less spam, and mobile access.


Compara preturile la Cronometru Digital, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online. Finantare Instalare Batem orice pret online si.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla