Troliu tractor

Sector Bucuresti Telefon validat. Trolii forestiere profesionale mecanice sau electro-hidraulice pentru tractoare. PROGEMA FOREST România, vă oferă cu import direct trolii forestiere marca Bernardi din Italia. Societatea noastra, in calitate de importator si producator de echipamente agricole si atasamente pentru.


Cumparati sau vindeti troliu bei utialjeagricole, dem Marktplatz für gebrauchte Landmaschinen. Tractor universal utb u 6dotat cu troliu mecanic si sapa cu destinatie forestiera. Toate accesoriile sunt functionale si in stare buna. Conceput pentru utilizarea în sectorul forestier, fiind folosit la . Vând troliu tractor , arată bine ! Mai multe detalii la telefon ! Forta de tractiune: kN ( t) Lungimea cablului : m. Aici gasesti OFERTE si CERERI actuale din industria lemnului precum si Catalogul companiilor de incredere. Echipam cu troliu forestier si sapa orice tip de tractor.


Troliu busteni, trolii forestiere. Factorul principal este oferit prin solutii de constructii în conformitate cu Reglementarile de Securitate Europene (CE). Niro Stahl Impex este importator si distributior direct Austria de tractoarele agricole, utilajele agricole, utilaje forestiere si piese de schimb TROLIU FORESTIER 5 . Explanation: Detalii anunt: Cumpar tractor , ifron , troliu forestier.


Este construit pentru astasarea la tractoare prin . Livrare rapida si gratuita peste 1lei. Te asteapta super reduceri la jucariile Bruder. Compară cele de companii din BAIA MARE: GRIGMAR SRL, DACHIDAN COM S. FRANSGARD este un producător din Danemarca de trolii forestiere pentru tractoare. Vă putem oferi astfel atât troliu forestier mecanic, cât şi . Oferte produse si servicii: troliu cu tractor.


Produs oferit de LGK equipment prin ProfitRomania. Descriere scurta: Obiectul contractului il constituie achizitia unui troliu forestier cu sapa pentru tractor U6cu urmatoarele specificatii tehnice . Se înclină cu ajutorul unui cric sau troliu partea tractorului legată rigid de osia care suportă peste din masa tractorului , măsurând constant unghiul de . Ferodou troliu pentru tractor. Pentru a raspunde cerintelor specifice ale aplicatiei dorite putem oferi diferite produse personalizate care va asigura . Tractoare articulate cu troliu dublu si sapa.


Păi, am pus, la hoit împuţit, un ghilţ uns, din cablu oţelos, de troliu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla