Receptor termostat computherm

Cumpara termostat computherm qonline pe eMAG. Termice - Electrice - Sanitare Termice. In momentul in care apar probleme de receptie intre emitator si receptor principala cauza este pierderea codului emis de termostat , atunci . Zonele pot fi comandate independent dar, la nevoie, toate zonele pot . Acesta va transmite comenzi prin unde radio, pe frecventa 86MHz, iar receptorul. Tip senzor de temperatura: NTC. Preturi Si Promotii Online – PRIZA RECEPTOR COMPUTHERM QRX – Sfaturi de specialitate la.


Priza comandata de catre un termostat cu radiofrecventa. Sortare implicită, Sortează după . Acelaºi număr este trecut ºi pe receptor. Livrare prompta in toata tara. Instalarea in siguranta a termostatului de ambianta pentru centrala termica nu trebuie sa fie ceva care sa te sperie.


Masa termostatului ambalat impreuna cu receptorul si suportul de plastic este de 5g. Este adecvat pentru comanda unui aparat de incalzire sau de . Utilizarea optima a unui termostat ambient ( termostat de camera) consta in. La ce distanță se află emițătorul de receptor ? Amplifica semnalul dintre Q3RF sau Q7RF si receptorul de la centrala. Se monteaza cand distanta dintre termostat si receptor este prea mare.


Pachetul de bază conţine un receptor ºi două termostate. CRONOTERMOSTAT RADIOFRECVENTA 091FLVBC CU RECEPTOR. Firele de alimentare cu 230va se muta de la intrarea in receptor la transformator si de . Computherm Q3RF este un termostat simplu, fara program saptamanal.


Termostatul COMPUTHERM Q3RF functioneaza pe baza unui cod de securitate prin care se face legatura dintre cele doua aparate. Emitatorul si receptorul au un cod de securitate propriu care asigura. Termostatul pentru centrala termica COMPUTHERM Q3RF este un termostat ce foloseste . Furnitura de bază a aparatului conţine două termostate , şi un receptor. Dacă este necesar acest ansamblu se poate completa cu câte două termostate. Receptorul se poate referi la . Distanța de la receptor , m. Termostat ambiental Vaillant ON-OFF Controls VRT 250f, termostat fara sonda exterioara.


Date tehnice mai importante ale receptorului : - Tensiune de alimentare: 2V AC, Hz - Tensiune comutabilă: V AC/DC.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prelucrarea lemnului referat

Masurarea cu pasametru

Intretinere butoi fibra de sticla